Υπηρεσίες

Νομικές υπηρεσίες από το 1978

Το γραφείο μας

35 χρόνια, δίπλα σας

Η Δικηγόροι μας

Συνεργάτες

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ:

«Εγώ θα αγωνιστώ για να προστατευσώ τα νόμιμα δικαιώματα σας βάσει του νόμου.»

photo-3  Δικηγορικό Γραφείο Αθήνα photo 3

Αξιόπιστες & έγκυρες

νομικές υπηρεσίες από το 1978

Καλωσήρθατε στο Δικηγορικό Γραφείο Φύκηρης και Συνεργάτες.

Τα  νομικά θέματα σχετίζονται με ανθρώπους, χρόνο και χρήμα, γι’ αυτό είμαστε ευαίσθητοι στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε  πελάτη.

Είτε είστε εταιρία, είτε ιδιώτης είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εξατομικευμένη αντιπροσώπευση, βασισμένη στους προσωπικούς σας στόχους, χρησιμοποιώντας το σύνολο  των δυνατοτήτων που ο νόμος μας παρέχει.

Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση που λαμβάνουν οι πελάτες μας από την έκβαση των υποθέσεών τους.

photo-4  Δικηγορικό Γραφείο Αθήνα dsa logo 3 0

35 χρόνια, δίπλα σας

Το δικηγορικό γραφείο Φύκηρη και Συνεργατών λειτουργεί  στο κέντρο της Αθήνας από  το  έτος 1978. Μετά από δεκαετίες μαχόμενης δικηγορίας, διαθέτει συσσωρευμένη εμπειρία και γνώσεις χειρισμού  υποθέσεων αστικού, εμπορικού/εταιρικού, ποινικού δικαίου.
Τα τελευταία έτη, με γνώμονα την υπεράσπιση των  δικαιωμάτων των δανειοληπτών, επέκτεινε τις υπηρεσίες του σε όλο το φάσμα των ζητημάτων προστασίας του καταναλωτή, με κύριο τομέα  δραστηριότητας την νομική υποστήριξη δανειοληπτών.
Με συνέπεια και ταχύτητα, συνεχή ενημέρωση για τις νομικές και οικονομικές εξελίξεις, με προσωπική, εξατομικευμένη προσέγγιση κάθε υπόθεσης, συνεχίζουμε την 35χρονη παροχή νομικών υπηρεσιών,  έχοντας ως στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των  εντολέων μας.

“35 χρόνια, δίπλα σας”

Το δικηγορικό γραφείο Φύκηρη και Συνεργατών λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας από το έτος 1978. .

signature  Δικηγορικό Γραφείο Αθήνα Nguye CC 82 CC 83n Va CC 86n Bi CC 80nh  Nguyen Van Binh signature 300x109

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Δικηγορική Εταιρία Φύκηρης ειδικεύεται σε ζητήματα Ποινικού δικαίου, αναλαμβάνοντας υποθέσεις ποινικών αδικημάτων κατά του Ελληνικού Δημοσίου.

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Δικηγορική Εταιρία  Φύκηρης παρέχει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σε πάσης φύσεως ζητήματα του Αστικού Δικαίου.Οι δικηγόροι μας προσφέρουν πλήρη και αποτελεσματική νομική εκπροσώπηση στους εντολείς τους

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Δικηγορική εταιρία Φύκηρης διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση σε θέματα που άπτονται του Διοικητικού Δικαίου.(επίλυση διαφορών ανάμεσα στους πολίτες και το κράτος,σε εταιρίες και τη Δημόσια Διοίκηση).

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Δικηγορική Εταιρία Φύκηρης παρέχει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σε πάσης φύσεως ζητήματα του Αστικού Δικαίου.Οι δικηγόροι μας προσφέρουν πλήρη και αποτελεσματική νομική εκπροσώπηση στους εντολείς τους

ΔΙΚΑΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η Δικηγορική Εταιρία Φύκηρης έχει μακρά εμπειρία στο Δίκαιο Περιβάλλοντος. Το εύρος των ζητημάτων που αφορούν το περιβάλλον και η συχνά μεταβαλλόμενη νομοθεσία δυσχεραίνουν τη λειτουργία των υφιστάμενων επιχειρήσεων.

ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Η Δικηγορική Εταιρία Φύκηρης διαθέτει διαπιστευμένους διαμεσολαβητές που γνωρίζουν άψογα τη νομική διαδικασία της διαμεσολάβησης, που είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών.

ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Η Δικηγορική Εταιρία Φύκηρης είναι η πλέον εξειδικευμένη στο δίκαιο αναγκαστικής εκτέλεσης και αναλαμβάνει με μεγάλη αξιοπιστία τη διεκδίκηση ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων.

ΛΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Δικηγορική Εταιρία Φύκηρης έχει καταγεγραμμένη εμπειρία σε ζητήματα που άπτονται του Λατομικού Δικαίου και είναι ένα δικηγορικό γραφείο που γνωρίζει σε βάθος το νομικό πλαίσιο που διέπει όλες τις λατομικές – μεταλλευτικές δραστηριότητες.

Νέα

Αριθμός Απόφασης 2697/2014. Παράνομος ανατοκισμός της εισφοράς ν. 128/75 & παράνομα επιτόκια. Το Ειρηνοδικείο Αθηνών…

Ακύρωση Διαταγή Πληρωμής από Πιστωτική κάρτα. Παράνομα Επιτόκια. Ειρηνοδικείο Αθηνών Aρ. Απόφασης 2278/2014. Με την κάτωθι…

Νέα επιτυχία του γραφείου μας. Ακύρωση Διαταγής Πληρωμής Ειρηνοδικείο Αθηνών 5880/2014 Δεκτή η ανακοπή για…

ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΓΙΑ WRONGFUL LIFE Υπάρχει δυνατότητα θεμελίωσης στο πρόσωπο του παιδιού αξιώσεως κατά του ιατρού,…

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Η΄ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ…

Η Δικηγόροι μας

«Εγώ θα αγωνιστώ για να προστατευσώ τα νόμιμα δικαιώματα σας βάσει του νόμου.»

Πελάτες

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε δωρεάν και εμπιστευτικά μια συμβουλή!